Страници

събота, 6 февруари 2016 г.

Социопати във властта

 Социопати във властта! Не знам кой е авторът, но добре изразява актуалността на ситуацията, каквато би била в нормална държава, неподвластна на хора с личностови разстройства във властта, маши на международни и бг олигархични интереси... Смешно е, тъжно е... Марионетки, продали душите си за власт и пари, досъсипват майка си България. Невероятно, но факт. 
Бездушни марионетки, продаващи земята, златото, ценностите външни и вътрешни, убиващи бавно и мъчително достойнството на българите, ведно с демографската катастрофа, която предпоставят. Демографска катастрофа, за която не само че дума не обелват, но пряко предизвикват. Престъпници с власт, гонещи българина от отечеството му, стимулиращи паразитното и криминално поведение от висшите социални "етажи", до последната селска улица. Бандити-родоубийци с власт, преобразуващи държава-земен рай в гето, ограбващи ресурси и смазващи икономика, целящи масово профанизиране и оглупяване, лъжещи и прикриващи собствените си и на финансовите си господари престъпления със словоблудна реторика за пред блеещото стадо, зяпнало в медийните екрани, ръководени от тях самите... Бездушници, превърнали идеите за родина, отечество, татковина, родолюбие, в липсващи или маргинализирани като нежелани в съзнанието на народа. 
Чувствам се безсилен пряко да променя социалните факти. Остава ми да бъда активен в професионалното си русло, да лекувам души, да светя доколкото мога, да просветлявам, доколкото ми е дадено да го правя. Вярвам в едно по-добро бъдеще на тази държава и род, породено не толкова и не само от външни политико икономически добри промени, но предимно от вътрешни, във всеки индивид преобразувания в посока човечност и състрадателна свързаност на брата с брата... Вярвам, обичам, правя по силите си, а където ги нямам, нека Господ ми помага с Любовта на потенциала, протичаща през смирената ми слабост!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Здравейте, приятели! В случай, че желаете да ми зададете въпрос и очаквате отговор, моля пишете ми тук в коментарите!